Felnőttek figyelem! Irány a masters edzés!

Tudtátok, hogy nálunk felnőtteknek is van lehetőség műugró edzésre járni? A kor nem akadály!
Folyamatos edzés lehetőséget biztosítunk felnőtt csoportunkban is. Várunk Téged, ha új kihívást keresel magadnak, ha kikapcsolnál a munka után, ha szeretnéd az egész tested megmozgatni és ha mindezt egy jó csapatban tennéd! Szabadidős és versenyzési lehetőség is!

Ha mi nem is, lelkes masterseink meggyőznek:

“15 éve kiváncsiságból, a komfortzónámat feszegetve, a mozgásszeretet miatt kezdtem el ugrani. Azóta is fontos számomra az edzés, most már az egészségem megőrzése a cél. Miért pont itt? Mert szuper csapat van, igaz a törzsgárda már sokat változott, de nagyon sok “új” edzőtárs került be, akikkel együtt teljes a társaság. Sok külföldi edző csodálkozik azon, hogy nálunk mennyire komolyan veszi mindenki az edzést, sok idősebb a fiatalokat megszégyenítő kitartással képes egy-másfél órán keresztül keményen végigugrani az edzést. Itt mindenki szurkol a másiknak, örül annak, ha valakinek szép ugrás sikerül.”

“Kislányként kezdtem, majd egy serülés miatt abba kellett hagyjam. Később máshova sodort az élet, de mindig kerestem magam valamilyen sportágban. Egyik sem ragadt meg. Aztán megtudtam, hogy van lehetőség mastersként újra kezdeni. Azóta ugyanolyan csillogó szemmel várom az edzéseket, mint kislányként. Más szabályokkal, tudatosan, felépítve. A munkából kikapcsol és máshova kerül a fókusz. A közösségről nem is beszélve. Motivált masters immáron versenyzők, sportolók vesznek körbe!”

“2007-ben kezdtem el a műugrást, mert több szabadidőm lett és növekedett a pocakom. Vonzónak találtam, mert a vízes környezetben mindig jól éreztem magam és komoly kihívást jelentett a számomra, hogy képes leszek-e megmozgatni magam úgy, ahogy azt a fiatalok végzik egy-egy ugrás alkalmával. A kísérlet jól végződött és ezzel megkezdődött újra a sportolói életem. Az eddig eltelt idő alatt megtanultam többféle ugrást.”